INDIVIDUELT TILPASSEDE

Vinarrangementer for

Virksomheder og private

Vinsmagninger for virksomheder

Mange virksomheder, store som små, synes det er hyggeligt at lave vinsmagning sammen. Det kan være alle ugens dage, men de fleste vælger at arrangere vinsmagninger en torsdag eller fredag eftermiddag. Det kan være som en del af en teambuilding/personale dag, det kan også bare være fredagsbar, hvor Wime står for udskænkning af diverse vine.

Der er oftest mange forskellige niveauer af ikke bare viden om vin, men også interesse for emnet, så i fællesskab sætter vi rammen for emnet og ikke mindst tiden, der skal bruges på eventet.

Som eksempel kan gives, at et stort VVS firma med både smede, HR, bogholderi og ledere var til vinsmagning før en julefrokost. De smagte 6 forskellige vine, fra bobler til portvin og lærte, hvordan man kunne skelne forskellige smage og lugte og det hele endte ud i en Kahoot, hvor vinderne fik præmier.

Afhængigt at ønsker for indhold, kan det både være et sjovt indslag eller mere seriøst, hvor der vælges et emne, område eller vintype, i gerne vil vide mere om. Uanset hvilken model, vi vælger, aftaler vi, hvor mange vine, der skal repræsentere emnet.

Et vinarrangement i firmaregi behøver ikke vare mere end en times tid, mindre kan ikke gøre det. Dog anbefaler vi ikke, at det strækker sig over længere end 2 timer (+/-), da de færrestes kan holde koncentrationen. Ønsker i at komme ud af huset, kan vi hos Wime i Roskilde have plads til 24 gæster uden problemer og kan godt stuve lidt flere ind, hvis nødvendigt.

Vælger i selv at lægge lokaler til, kommer vi gerne til jer. Vær opmærksom på, at i selv skal sørge for vinglas og vandglas til alle. Vi foretrækker, der er adgang til projektor eller skærm, da vi godt kan lide at illustrere emner med billeder.

Alle vinsmagninger kan foretages på engelsk, såfremt i har en engelsktalende kultur på arbejdspladsen.

Vinsmagninger for private

Vi tilbyder alle mulige emner og temaer til vores vinsmagninger. Det kan være en portvinssmagning, hvordan laver man Champagne og hvordan smager man forskel på en vintage og en non-vintage, det kan også være en gennemgang af vinene fra Rhône eller hvordan laver man egentlig vin.

Du kan også booke et vinarrangement, hvor du bestemmer, hvad vi skal drikke og hvad vi skal lære og ikke mindst tale om. Det kan enten foregå i vores lokaler i Roskilde eller hos dig. Er det hjemme hos dig eller på dit arbejde, skal du selv sørge for vinglas og vandglas.

Der er ikke noget minimum for, hvor få eller hvor mange i skal være, dog skal du regne med at jo færre i er, jo højere er prisen, det samme gælder, hvis emnet er Bourgogne eller andre steder, hvor priserne pr. flaske generelt er dyrere.

Send en mail eller ring, hvis du har en idé eller gerne vil høre nærmere om vinsmagninger for private.