Fredag den 6. december: 3-retters menu

Torske brandade med friske urter og oliven.

Farseret vagtel med svampe,kompot af sweet potatoes saltbagte urter og morkel sauce.

Hvid chokolade panna cotta med syltede kirsebær og brændte mandler.

Bestilling skal ske senest kl. 12.00 torsdagen før, og bestillingen kan afhentes på dagen mellem 15.30 og 17.30 på vores adresse: Clermontgade 36, 4000 Roskilde.

Pris pr. person/kuvert (uden tilkøb)

395,00 kr.

1 flaske hvidvin: 2016, Rioja, Lar de Paula, Viura & Garnacha Blanca. Kraftig, lagret, fyldig – masser af smør, vanille og citrus.

1 flaske rødvin: 2014, Pomerol, Bordeaux, Ch. Montregard, Merlot og Cabernet Franc. En vin der har fået et brunligt skær, har lidt støvet modenhed med mørke bær og lakrids og krydderier.

Tilkøb caviar, blinis og champagne

Champagnen er en Vintage 2016, Alain Bedel, 100% Meunier drue fra gamle stokke, lagret 60-72 måneder sur Lie (på gærresterne). Gule, modne bær, honning, bagt æble og abrikos giver en fyldig og dyb Champagne.

Mild, saltet og let mandel smag, ægstørrelse 3-3,2mm og er gyldne, lysebrune/ravfarvede. Hver dåse indeholder 10 gram, der rækker til 1 person. Herudover får du 5 blinis med til hver dåse.

Beluga Caviar fra Iransk Stør (opdræt), er nok den mest ikoniske, kendt fra mange film og kendisser. Æggene er tættere på sorte end Royal Premium, har en vidunderlig smag af friskt hav, valnødder og saltet finesse. Hver dåse indeholder 10 gram, der rækker til 1 person. Herudover får du 5 blinis med til hver dåse.