MARIANNE LYSTRUP

Sommelier, WSET3, Dipwset stud.

Vin er for alle

Wime er resultatet af en brændende interesse for vin. De enkelte processer i, hvordan vin bliver til – fra jord og til bord, er der mange, der har spørgsmål til og derfor er vores vinsmagninger ikke kun smagning af forskellige typer vin, men også en masse læring om druer og tilvirkning.

Langt de fleste drikker vin til og sammen med mad og derfor har vi også et stort fokus på mad og vin sammen. Alle vinene kan drikkes til alt mad, der er bare nogle, der passer bedre til en ret eller råvare end andre og det forsøger vi at afkode sammen og prøver kombinationer af.

Jeg hedder Marianne, jeg er 51 år gammel og bosat i Roskilde. Jeg har en sommelier uddannelse fra Vinakademiet.dk, en international overbygning WSET3 og er for nuværende i gang med en international diplom uddannelse WSET4. Disse uddannelser betyder, at jeg ved en hel del om vin, men bliver alligevel både klogere og mere nysgerrig på vin hver dag.

Mit vigtigste motto er, at der er ikke noget rigtig eller forkert i vores individuelle præferencer i vin, eller hvad vi lugter og smager, når vi øver os – bare DU kan lide, hvad du drikker.

Vi laver forskellige typer vinarrangementer fra vinskole til lokalmesterskab i blindsmagning til quiz aften.

Bemærk, at vi både laver vinarrangementer for private og for virksomheder.

Jeg glæder mig til at se dig.