Fredag den 13. december: 3-retters menu

Sprængt røget andebryst med karamelliserede løgkompot, syltet bær og broccoli spire.

Langtids stegt spoleben, kartoffel rösti, gulerods kompot syltet svampe og fløde sauce.

Chokoladekage med blødende hjerte hertil syltet bær og med creme double.

Bestilling skal ske senest kl. 12.00 torsdagen før, og bestillingen kan afhentes på dagen mellem 15.30 og 17.30 på vores adresse: Clermontgade 36, 4000 Roskilde.

Pris pr. person/kuvert (uden tilkøb)

395,00 kr.

1 flaske rødvin: 2020, Bourgogne, Jean-Etienne Chermette, Les Micouds, Gamay. Sprængfyldt med saft og kraft, lavet for at holde tannin lav, men frugt og syre høj.

1 flaske rødvin: 2016, Veneto, Zenato, Ripasso, Molinara, Corvina, Rondinalla. Kraftig, høj alcohol, mættet vin med masser af bær, men også præg af 2 år på fad.

Tilkøb caviar, blinis og champagne

Champagnen er en Vintage 2016, Alain Bedel, 100% Meunier drue fra gamle stokke, lagret 60-72 måneder sur Lie (på gærresterne). Gule, modne bær, honning, bagt æble og abrikos giver en fyldig og dyb Champagne.

Mild, saltet og let mandel smag, ægstørrelse 3-3,2mm og er gyldne, lysebrune/ravfarvede. Hver dåse indeholder 10 gram, der rækker til 1 person. Herudover får du 5 blinis med til hver dåse.

Beluga Caviar fra Iransk Stør (opdræt), er nok den mest ikoniske, kendt fra mange film og kendisser. Æggene er tættere på sorte end Royal Premium, har en vidunderlig smag af friskt hav, valnødder og saltet finesse. Hver dåse indeholder 10 gram, der rækker til 1 person. Herudover får du 5 blinis med til hver dåse.