MARIANNE LYSTRUP

Sommelier, WSET3, DipWSET

Vin er for alle

Wime er resultatet af en brændende interesse for vin. De enkelte processer i, hvordan vin bliver til – fra jord og til bord, er der mange, der har spørgsmål til og derfor er vores vinsmagninger ikke kun smagning af forskellige typer vin, men også en masse læring om druer og tilvirkning.

Langt de fleste drikker vin til og sammen med mad og derfor har vi også et stort fokus på mad og vin sammen. Alle vinene kan drikkes til alt mad, der er bare nogle, der passer bedre til en ret eller råvare

WIME drives af  Marianne;

Jeg er 51 år gammel og bosat i Roskilde. har en sommelier uddannelse fra Vinakademiet.dk, international overbygning WSET3, international diplom uddannelse DipWSET. Disse uddannelser betyder, at jeg ved en hel del om vin, men bliver alligevel både klogere og mere nysgerrig på vin hver dag.

Og Michelle;

Jeg er 26 år, bosat i Roskilde og har trods min unge alder arbejdet med vin i 7 år. Jeg har været restaurantchef og mellemleder på 2 restauranter i byen og arbejder på en vinbar. Vin er bredt og spændende, så derfor er jeg gået igang med en sommelier uddannelse, for at blive endnu stærkere i verdens vine og druer.

I vores nye køkken har vi to faste super dygtige kokke, der hver uge laver lækre take away retter på højt niveau. De kreerer spændende og gastronomiske oplevelser til vores events og selskaber og du kan få deres evner hjem i dit eget køkken.

Til vores madkurser har vi yderligere to kokke, der underviser og inspirerer, mens du hygger dig i køkkenet – de tager også opvasken.

Bemærk, at vi både laver vin- og mad arrangementer for private og for virksomheder, både hos os og hos dig.

Vi glæder os til at se dig.